Skriv

EG VIL AU HEIM TE JUL!!


Flekkefjord_fra_Olsbys_utsiktDet er utrolig hvor lite en ting kan være og hvor mye man faktisk savne det. Sånn som bittelille Flekkefjord. Kanskje det er menneskene med de store hjertene og fantastiske personlighetene som gjør savnet så stort? Jeg vet ikke. Jeg vet bare at nå, akkurat nå, så sitter jeg langt langt vekk, mens ca. alle av mine kjære gamle gode venner er i Flekkefjord. I samme by. Jeg vil også kunne ta en svipptur til Solveien, stikke på Vollen eller i Lensmannsbakken på kort varsel med en gjeng med venner, rusle til Grønnes og ringe på døra uten å være bedt inn, og ta en tur innom Løvikgaten før Kaffebørsen, eller gå den skikkelig langturen på 30 minutter til Sveiga, Søyland, eller den litt kortere turen til Uenes. Jeg vil kunne være spontan, og kunne besøke flere venner på en dag uten å måtte ta buss eller tog eller planlegge mange uker i forveien. Jeg savner dere så veldig veldig veldig masse! EG VIL HEIM TE JUL!!!

Diskusjon

Se hva alle de andre sier.

 • Rebecca :) 21. desember 2009 klokka 22:00 #1

  Eg vil au ha deg heim t jul! </3

 • Janne :) 23. desember 2009 klokka 15:14 #2

  Savner deg Helene!!
  Skulle ønske jeg plutselig kunne invitere deg opp hit på julebesøk for kakao og is og film! Sånn som gjengen har gjort så mange ganger før..
  Vi savner deg også <3

 • Grace 5. januar 2010 klokka 10:40 #3

  Eg vil og at du kan ta den turen innom Løvikgaten før kaffebørsen! 🙁

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.