Skriv

Til min besteste ponni, som spiser regnbuer og bæsjer sommerfugler <3


http://sourlemon.glogster.com/Charlie-the-Unicorn/

I forrige innlegg skreiv jeg noe om å vise at man er glad i vennene sine. Så da gjør jeg det nå.

Jeg kjenner ei jente som er ganske annerledes enn mange andre jenter. Hun kan observeres med en hullete dongeribukse, en halv svart/blåstripete strømpebukse under og en veske full av buttons. Hun har noen ganger rosa hår, noen ganger rødt hår, noen ganger brunthårmedsvartestriper og noen ganger blondt hår. Hun heter RebéBeccaBeccisRebeccaElisabeth og er den besteste vennesen man kan finne i hele verdensen.

Tada :3

Rebecca ER virkelig en regnbue i seg selv. Uten henne hadde jeg ikke funnet ut så mye om livet eller meg selv eller Gud som jeg faktisk har gjort i løpet av de tre og et halvt årene jeg har kjent henne skikkelig godt. Ikke hadde jeg farga håret regnbuefarga heller tror jeg. Hun er så vanvittig kreativ og har så mange originale ideer til hvordan hun kan få utløp for sine kreative evner! Hver gang jeg kommer på besøk på TVS  blir jeg så glad av tingene hun har laga, det være seg en tegning av en jordsky, eller et bilde eller noe scrapbookingting eller en ny måte å kombinere klesplagg. Og når vi først er inne på klesplagg, så har denne jenta en stil jeg absolutt bare digger og elsker og syns er vanvittig kul!

Noen ganger er det sånn at jeg ikke helt fatter åssen hun vil være bestevennen min. Jeg mener, hun har mange mennesker som er mye nærmere henne hver dag (psykisk og fysisk) og mange av de menneskene er også veldig lik henne og ler av stort sett det meste hun ler av. Jeg vet ikke, noen ganger føler jeg meg skikkelig kjedelig og grå fordi jeg ikke har noen latter som kan klinge sammen med den utrolige smittende latteren til Rebecca. Men vi er nå en gang skapt forskjellige fordi vi skal være slik. (:

I tillegg til å være kreativ med bilder, former, farger og klær er Rebecca også veldig flink med ORD! Noen ganger blir jeg blir jeg bare sittende og smile mens jeg lar de fine, velformulerte setningene og orda hennes rulle rundt i munnen og hjertet. Hun klarer å si velkjente ting på en ny og annerledes måte, og det liker jeg! C:

http://drugsforus.onsugar.com/date/2009/11

Rebecca og jeg går mye turer, egentlig uavhengig om det er sommerkjole eller lusekoftevær. Det er så godt å snakke mens man går, mye mey bedre enn å sitte  på et rom. Mange av de beste samtalene har vi hatt på turene våre. Siste turen var på to timer, og da lurte folk på hvor det hadde blitt av oss… Jeg kan snakke med denne jenta om alt, og selv om vi har vært innom et tema hundremilllionerganger før (Se:gutter(se:gjerne én spesiell om gangen)), så sukker hun bare litt oppgitt og og fortsetter å høre på deg, i hvert fall hvis du ikke sutrer. Sutrer du over noe for tusenogtiende gang er det en stor mulighet for at du får høre at nå burde du kanskje snart ta deg litt sammen, og det nytter ikke å sutre i lengden. Det er greit sånn, Rebecca er en veldig direkte på hva hun mener.

Det har vært tider og stunder da jeg har vært redd for å miste denne gulljenta, redd for at jeg skal bli for kjedelig eller forandre meg i en retning hun ikke kan tåle eller bare være uinteressant. Jeg har vært redd for at jeg er for klengete, bruker for mange suppenavn (Pjuski!) på henne, at jeg blir et ork å være med fordi jeg tusler rundt i den samme tenkeringen min litt for mye. Men jeg veit jo at hun er glad i meg! Og jeg er veldig veldig glad i henne også!

Så uten at det skal bli sånn superklissete, og uten at folk skal ta seg nær av det (for jeg HAR vanvittig mange gode venner og bestiser både her og der, men..) så sier jeg: Rebecca, DU er min aller besteste bestevenn! <3

Diskusjon

Se hva alle de andre sier.

 • Natalia 24. august 2010 klokka 23:54 #1

  Mrrr=] Du har rett. Rebecca er ei fantastisk ei. Og hu er heldi som har deg også=]

 • Rebecca 25. august 2010 klokka 10:48 #2

  *tåre i øyet* Duuuu! <3<3

 • Helene 25. august 2010 klokka 19:18 #3

  ^^ just telling the truth, babe 😉 <3

 • Daniel 4. september 2010 klokka 17:55 #4

  Naaaw^^ <3

  "noen ganger føler jeg meg skikkelig kjedelig og grå fordi….."
  Kjenner meg igjen -.-' :p

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.