Skriv

Godt nyttår!


Da hadde vi rundet 2009 også gitt. Tida går. Jeg hadde en helt superduper feiring av det nye året på Gautefall sammen med en haug med fantastiske mennesker! Dere er heftige!
Prøvde også å stå på snowboard for første gang i midt liv, hvilket resulterte i vondt i muskler jeg ikke ante jeg hadde dagen etter. Jeg vil si at til å bare ha stått i tre timer ble jeg ganske god!

Jeg liker nyttår. Vanligvis blir jeg litt nostalgisk og melankolsk ved nyttårstider, fordi enda et år er forbi, et år jeg ikke kan ta tilbake. Men i år, eller rettere sagt i fjor, kjente jeg at det var faktisk deilig at 2009 var ferdig. Det var et spesielt år på mange måter, med det var også mange ting jeg ikke vil ha med meg inn i 2010. 2010 er masse blanke ark hvor det ikke står noe, og bokstavvenn som jeg er, sikler jeg etter nye, blanke ark. Håper bare jeg klarer å fylle dem med det jeg ønsker!

Jeg har ikke nyttårsforsetter, det klarer jeg aldri å holde, men vi kan vel si at jeg har en god del mål for 2010.
Jeg:
– skal virkelig på ordentlig slutte helt å bite negler
– ikke spise godteri så lenge det er skoleår
– fokusere mindre på utseende og mer på innsida
– prate mer med Gud! 😀
– smile til folk på bussen og klare å bli kjent med noen i Haug
– prøve å slutte å fordype meg i og plage meg selv med ting jeg likevel ikke kan gjøre noe med
– SKAL på en Kaizers -konsert!

Tja, det er i hvert fall noen ting.. Så får vi se hva jeg klarer..

Diskusjon

Se hva alle de andre sier.

  • Natalia 14. januar 2010 klokka 23:05 #1

    Mmh! Me liikes. Du er smarting.=)
    ..og siste mål var også rimelig vakkert.(A)^^

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.