Skriv

Krydder i hverdagen


Det var i høst jeg la merke til det, det nye krydderet. Det var rødt, oransje og litt svart. I begynnelsen  torde jeg ikke helt, men rett etter jul våget jeg meg frempå. Det smakte litt skarpt, litt spisst, litt mørkt, ganske sterkt og veldig, veldig spennende. Helt annerledes enn noe annet. Midt i alt det mørke og spisse og sterke var det noe svalt, rolig, akkurat som blå, svale oaser i ørkenen. Jeg vil ha mer, men foreløpig tar jeg bare de små smaksprøvene, jeg vet jo ikke om hovedbeholdningen egentlig er kjøpt opp av noen andre.

Kanskje jeg tar mot til meg og spør en dag?

Diskusjon

Se hva alle de andre sier.

 • Rebecca 4. februar 2010 klokka 14:37 #1

  aww^^ eg syns du ska gjør d, en dag ;P

 • Natalia 4. februar 2010 klokka 20:59 #2

  Someday=)

  Du skriver så vakkert..

 • Daniel 8. februar 2010 klokka 21:02 #3

  Mystisk og bra skrevet! ^^,
  Likte teksten 😀

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.