Skriv

Utfordra (igjen!)


Okei, her kommer en sånn ny utfordrerting, fordi Daniel mener jeg skriver for lite på bloggen min. Til mitt forsvar sier jeg bare at en dagbok er mye lettere tilgjengelig enn pcer, som bruker lang tid på å starte opp osv. Det er som regel i dagbøkene mine tankene mine havner, den som hadde lest dem hadde nok fått vite mye spennende.. Problemet er at jeg er så altfor ærlig i dagbøkene mine, og derfor er det litt skummelt å skrive blogg, i tilfelle jeg legger ut noe jeg ikke burde lagt ut. Sånn, forsvarstale slutt.

Utfordringen er å skrive syv faktasetninger om seg selv og deretter utfordre syv andre. Here it goes:
1. Jeg samler på buttons
2. Jeg er tante til femten
3. Min største drøm er å jobbe seriøst med musikk
4. Min største frykt er å miste de «gamle» vennene mine
5. Jeg bekymrer meg, tenker over og analyserer så godt som alle situasjoner (STRESS!)
4. Jeg elsker regnbuen<3
5. Noe av det koseligste jeg vet er å lage mat, spesielt sammen med noen
6. Jeg faller litt oftere for badboys/»emo»gutter enn andre gutter (tror jeg?)
7. Jeg beundrer Halvdan Sivertsen, han er steintøff!

Sånn, det var litt mer om meg da.. Har inoen å utfordre, utfordrer dem som føler for det.

Ciao. (:

Diskusjon

Se hva alle de andre sier.

  • Natalia 20. februar 2010 klokka 19:30 #1

    Tenke over og analysere alle situasjoner og sånt no.. Har et ord for det. MELANKOLIKER^^=]

  • nene 21. februar 2010 klokka 22:07 #2

    Jajaja, man vet at man e det:P så heftig:P

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.