Skriv

Livet akkurat nå


Jeg har en konkav mage, spiser for mye søtsaker, trener for lite, sover for lite, sitter for mye på facebook, har stygge utslett oppå øyelokka og har et tankemønster som noen ganger gjør det litt vanskelig å leve.

Og likevel så tror jeg at jeg er ganske lykkelig.

Hvorfor det?

Jeg må gi mye av æren til Gud. Selv om jeg er skikkelig dårlig på å lese i Bibelen for tida, eller be, eller gåpå møter/gudstjenester, så er han der uansett. Det er jeg som setter begrensningene for forholdet mellom meg og Gud, og det er jeg som taper mest på  det. Men Gud vil aldri elske meg mindre selv om jeg ikke klarer å prate med han for tida. ( Det betyr ikke at jeg ikke burde prøve..)

For det andre har jeg fantastisk mange herlige mennesker rundt meg. Spesielt dere jeg treffer daglig – jeg digger dere! (Noen mer enn andre, eller..? Hysssj…)

Diskusjon

Se hva alle de andre sier.

 • Rebecca 18. februar 2010 klokka 22:32 #1

  I digg U 2 😀

 • Natalia 20. februar 2010 klokka 19:32 #2

  Wow. *thumbs up* Stå på, Job 1,21, elller no sånt..=]

 • Åse-Beate 1. mars 2010 klokka 15:13 #3

  Tenker masse på deg, Helene-mor! Håper vi sees om ikke veldig lenge 🙂
  Glad i deg <3

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.