Skriv

Kleint?


 

Pinlig taushet. De ser på hverandre. Han er litt flakkende i blikket, vil ikke helt se på henne, «du veit at jeg bare tulla med deg..?» drypper det ut av munnviken hans. Det er da hun skjønner hva ordene hans betød, hun blir en tomat på et blunk, både fordi hun forstår hva han hintet til at hun.. Men også fordi hun har utlevert seg selv, grundig også, for i motsetning til ham dro hun ikke en smådrøy spøk, hun var dønn seriøs. Han klør seg i hodet. «Jeg misforsto deg visst litt..» Hun ante ikke at man kunne føle seg så dum, hun vil bare smelte vekk. Det var ikke dette han trengte nå, det er hun ganske sikker på, det han trengte var en venn. Hun biter seg i leppa, neglene graver seg inn i håndflatene. Ting er bare.. ubehagelige og rare. Hva vil skje fremover? Og hvem i huleste sa at ærlighet alltid varer lengst?!

Diskusjon

Se hva alle de andre sier.

 • Daniel 27. april 2010 klokka 11:24 #1

  Utrolig bra skrevet!! 😮
  Du er flink nene! ^^,

 • Natalia 27. april 2010 klokka 18:52 #2

  Ouw! DEN hørtes.. Litt kjent ut. Og litt ubehagli. Og.. Ja. Du kan det å formulere deg, altså!

  ..elsk på bilde, btw.

  Også var det kjempekosli å se deg! Kom tilbake, kom, kom, kom=] Du er hæli!

 • Rebecca 28. april 2010 klokka 16:50 #3

  Hva har skjedd? :O

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.