Skriv

Gråspurv


Den siste uka har har det stått Noen dager er ikke flydager på innsida av den venstre armen min. Det var bare en setning som datt ned i hodet mitt en kveld rett før jeg sovna.  Egentlig, så er jeg ikke helt sikker på hva den betyr, det kan være noe sånt som at noen dager bare er skikkelig tunge. Noen dager er jeg bare en gråspurv som prøver å samle nok mat til å overleve, som flyr til og fra reiret med kvist og pinner, det reiret som aldri blir ferdig. Noen dager er jeg kanskje rett og  slett fugleungen som ikke er klekket enda, som ikke tør å hakke løs skallet. Jeg håper at gråspurven snart blir borte og at jeg kan fly igjen..

Diskusjon

Se hva alle de andre sier.

 • Daniel 8. mai 2010 klokka 20:07 #1

  Godt sagt…

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tilfeldige innlegg Siste kommentarer

 • Josefine Says:

  Uff! Dette innlegget åpnet virkelig øynene for hvor forferdelig verden fortsatt er.. Ser ikke ut som...

 • Natalia Says:

  Så pent. Takk, Helene....

 • Åse-Beate Says:

  Søte Helene! Jeg savner deg også! Håper vi sees snart :) Glaidu! <3...

 • Natalia Says:

  Mmmh^^ Fine greier=D Masse fint som finnes.. Men me tanke på at jeg enkli hadde tenkt å ta kvelden t...

 • Natalia Says:

  Helene! Jeg har savnet deg her=] Kosli å se deg skriva igjen^^ Gidder ikke engang å kommentere alt, ...

 • Daniel Says:

  Da er vi 3 ;D...

 • Daniel Says:

  Naaaw^^ <3 "noen ganger føler jeg meg skikkelig kjedelig og grå fordi....." Kjenn...

 • Izzy Says:

  Åååå I agree! :D...

 • Helene Says:

  ^^ just telling the truth, babe ;) <3...

 • Rebecca Says:

  *tåre i øyet* Duuuu! <3<3...

Stikkordsky

bable bable by frustrasjon gaver glede Gud hjerte høst idéer jazz kake kjedsomhet kjærleik minner musikk regn regnbue savn sjokolade snø sommer sårhet tanke te venner vinter