Skriv

Status; Sliten?!


Heihei!

Det er skikkelig lenge siden jeg ikke har skrevet et kryptisk følelsesinnlegg her, så tenkte det var på tide med litt kjedelig faktaoppdatering.. Jeg vet at jeg har glemt «Månedens» for april, men jeg vet faktisk ikke hva jeg skal skrive for april, for det skjedde så vanvittig mye i den måneden.. New York var i hvert fall fantastisk, spesielt «Phantom of Opera» på Broadway! Alle vertsfamiliene var utrolig herlige, og konsertene vi hadde var utrolig gøy, jeg er veldig takknemlig for å ha fått være med. Eneste kjipe var vel at jeg mista så godt som alle bildene mine (selvsagt alle de bra..) og at jeg hadde brennkopper som så skikkelig stygt ut under hele USA-oppholdet.. Men men. New York får nok besøk av meg igjen, for å si det sånn!

Her hjemme har jeg fått øynene opp for Jamie Cullum, han er virkelig utrolig flink. Secret Garden er heller ikke så verst. Spotify er en fin bil det<3 April og nå starten av mai har vært veldig  veldig travle, med masse skoleting i ukedagene, og besøk hos Rebecca, konfirmasjon og jobbing i helgene. Aksjonskomiteen for neste år hadde også et møte over to døgn på Strand leirsted i Sandefjord, noe som var veldig bra. ( Men akkurat nå blir jeg litt matt av tanken på neste års aksjon..)

Hvis det er noe som har vært kjipt i april (og begynnelsen av mai), så er det alle folka jeg ikke har snakka med på veldig lenge, og alle folka jeg ikke har sett på veldig lenge (flekkefjæringer: Ja, jeg snakker om dere her ja..) Syns det er veldig dumt at jeg ikke har hatt noen helger ledige hvor jeg har kunnet reise og besøke vennene mine.. Jeg er fortsatt litt nervevrak for å miste dem, det vil jeg absolutt ikke!!

I går var jeg faktisk på hiphop-kurs! Det skal gå seks uker nå, så det er ferdig siste uka før sommerferien. For å si det sånn, jeg tror ikke det egentlig bor noen hiphoper i meg, jeg er vel kanskje litt mer klassisk av meg, men det er jo gøy å prøve nye ting..

I disse russetider tenkte jeg bare å slenge med noen bilder av meg med rosarusslua som mamma fant på loftet ( ja, jeg vet at den bare skal brukes av seksåringer…) Jeg tror jeg hadde stort hode som liten..

Egentlig er jeg bare skikkelig lei av alt for tida, jeg blir lett sippete og isolerer meg mer enn jeg bruker ovenfor skolefolk; jo mer strålende og glade de er, jo stillere blir jeg. Dårlig egenskap jeg har, jeg vet. Det er egentlig ganske irriterende å ikke kunne si hei til et menneske man har gått i parallellklasse med i to år eller valgfagsklasse med i ett år uten at det føles falskt og teit. Det er også irriterende at det lettere å overse mennesker enn å snakke med dem. Jeg gleder meg så utrolig mye til sommerferien, til å ha FRI! Jeg vet at ting ikke blir som før, men jeg håper at vennskapene jeg har kan overleve litt turbulens, jeg vet at jeg ikke har vært lett å forholde seg til for enkelte det siste året. Jeg vet at enkelte også er lei av ordet «unnskyld», og mener at jeg bare burde legge ting bak meg. Jeg prøver, jeg bare angrer på litt for mye som insisterer på å angripe hjernen min. Tro meg, det er ganske slitsomt for meg også, så jeg jobber det jeg orker for å sette ting i minnepermen.

Diskusjon

Se hva alle de andre sier.

 • ek 12. mai 2010 klokka 22:49 #1

  Bruk den i russetida!

 • Natalia 15. mai 2010 klokka 19:12 #2

  Har du vært rosaruss?=O *missunneli på* Så skjønt^^ Litt sært ME ska værra russ te neste år=I

 • Daniel 15. juni 2010 klokka 01:04 #3

  Du blir også mer og mer stille jo livligere folk rundt er iblandt ja? 😛
  Da er vi to da xD

  Er det en gjeng med daffe folk kan jeg lage like mye leven som de andre normalt gjør til sammen og ha all oppmerksomhet retta mot meg xD
  Er dem i 100 kan jeg ofte sitte og bare se på xP

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.