Skriv

Sinte avistanker


Noen dager er jeg bare så immari LEI av jobben min. Bud som ikke kan levere ut aviser fører til sure kunder, og hvor går de sure kundene? Jo, de går til meg. Så må jeg ringe og styre og ordne for å finne ut HVORFOR budene ikke leverer, jeg lover folk i øst og vest at joda, jeg skal ta kontakt med SamDistribusjon, så får vi vel et svar på det. Så jeg ringer SamDistribusjon, gir navn og adrese, og det jeg får til svar er: «Ja? Også?»… «Ja, han bor i Hallingby da..» «Da får jeg ikke gjort noe før tirsdan..» «Eh, nei.. okei. Men..» «Jaaa?» «Eh.. da så.»  Og hvem får jobben med å ringe fyren, som åpna nytt abonnement akkurat, ikke fikk avisen i går eller i dag, og satser på at det blir fiksa? Hvem må si til han at han ikke får den før tirsdag? Han kommer til å bli sur, jeg garanterer. «Dette er for dårlig service» er kjente ord kan du si. I verste fall stopper han abonnementet på grunn av dårlig levering. Hvem tar skyllebøtten? Jo, der er jo meg det. Jeg sutrer, jeg veit, men noen dager er bare ååååååå. Folk tror jeg er superwoman og kan fikse hva som helst, og de kan ikke for sitt bare liv skjønne at jeg ikke har makt eller myndighet til å få den annonsen inn på mandag eller stramme opp det budet, eller at jeg vet svaret på absolutt alt de lurer på. Jeg ser IKKE frem til å jobbe fire uker i sommer. Og jeg er SJELEGLAD! for at jeg ikke skal ha denne jobben i førti-femti år til. Er det rart kollegaene mine noen ganger er i dårlig humør??

Diskusjon

Se hva alle de andre sier.

 • Natalia 22. mai 2010 klokka 10:23 #1

  Åww.. Stakkar Helene.. *klemme på* You’ll make it!

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tilfeldige innlegg Siste kommentarer

 • Josefine Says:

  Uff! Dette innlegget åpnet virkelig øynene for hvor forferdelig verden fortsatt er.. Ser ikke ut som...

 • Natalia Says:

  Så pent. Takk, Helene....

 • Åse-Beate Says:

  Søte Helene! Jeg savner deg også! Håper vi sees snart :) Glaidu! <3...

 • Natalia Says:

  Mmmh^^ Fine greier=D Masse fint som finnes.. Men me tanke på at jeg enkli hadde tenkt å ta kvelden t...

 • Natalia Says:

  Helene! Jeg har savnet deg her=] Kosli å se deg skriva igjen^^ Gidder ikke engang å kommentere alt, ...

 • Daniel Says:

  Da er vi 3 ;D...

 • Daniel Says:

  Naaaw^^ <3 "noen ganger føler jeg meg skikkelig kjedelig og grå fordi....." Kjenn...

 • Izzy Says:

  Åååå I agree! :D...

 • Helene Says:

  ^^ just telling the truth, babe ;) <3...

 • Rebecca Says:

  *tåre i øyet* Duuuu! <3<3...

Stikkordsky

bable bable by frustrasjon gaver glede Gud hjerte høst idéer jazz kake kjedsomhet kjærleik minner musikk regn regnbue savn sjokolade snø sommer sårhet tanke te venner vinter