Skriv

Søken


Jeg leter. Jeg gjør det nok hele tida, men akkurat i dag kom den letefølelsen så veldig over meg. Jeg leter etter den perfekte linja med ord, den som treffer meg rett i sjela, eller den perfekte sangen som gjør at det suser i hodet av lykke, eller det perfekte bildet som jeg kan stirre på i timesvis, eller den perfekte gutten som treffer en sølvstreng i meg med slik presisjon at det gjør vondt i brystet. Det er så mye som nesten er det jeg leter etter, som nesten gir meg rusen, men ikke helt. Og det gjør nesten mer vondt enn å ikke finne noe i det hele tatt… Her er noe av det jeg har funnet så langt:

http://www.youtube.com/watch?v=H_TEL-eY1EQ
http://www.skrivebua.no/index.html?skrivebua.cgi?a=logg_inn

Og gutten? Han er.. ikke tilgjengelig tror jeg. Enda.

Diskusjon

Se hva alle de andre sier.

 • Rebecca 27. mai 2010 klokka 20:46 #1

  Dettan Nene, dettan va virkelig vakkert skreve! ^^

 • Daniel 15. juni 2010 klokka 00:54 #2

  Bra beskrevet^^
  Men den skrivebualinken leder liksom rett til logg inn da.. 😛

 • nene 15. juni 2010 klokka 00:57 #3

  kult. og æ husker selvsagt ikke hva diktet heter:P

 • Daniel 15. juni 2010 klokka 01:04 #4

  haha xD
  Nyyyydelig sang btw<3 😀

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.