Skriv

Overflate!


En anonym leser påpekte at det var så lenge siden siste innlegg, og mente derfor at jeg burde skrive noe nytt. «Men.. hva skal jeg skrive om..?» spurte jeg. Hun så på meg som om jeg var litt dum, så seg rundt i rommet og slo armene ut. «Dette vel!» Dette var fredag 18.juni, dagen da skolen sluttet, og vi var i bursdagsselskap hos en av mine gode klassevenninner som også er min navnesøster. Vi hadde det veldig koselig, spiste deilig lunsj, lekte mimelek med Fantasikort og Mafia med 2Ds egne vri, så på at bursdagsbarnet åpnet gaver, drakk te og spiste sjokolade. Like før jeg gikk lekte noen ball-leker med volleyball og andre hoppet på trampolina, og jeg gikk sørgelig nok glipp av pizza og bursdagskake. Det var en real 18-årsdagsfeiring med andre ord. (:

I dag er det mandag og ferie, selv om det egentlig ikke føles sånn riktig enda, fordi jeg skal jobbe hele denne uka. Men etter det er det FIRE UKER FERIE  på Sørlandet! Turen går først til Kristiansand, til hytta, så videre til Skjærgårds på Risøya, deretter drar jeg til gamle trakter, til Flekkefjord, hvor jeg håper å treffe mange venner, og som toppen av marsipankaka skal jeg telte på Sommerfesten sammen med en gjeng herlige mennesker. At jeg skal jobbe tre uker i strekk etterpå prøver jeg å ikke tenke så veldig masse på. Den tid, den sorg!

Egentlig har jeg ikke så mye mer å si enn det jeg. Klart, det er vel mye jeg kunne sagt, men jeg gidder ikke å begynne å grave meg ned i meg sjøl akkurat nå. Jeg sitter tross alt på jobb, grave-dypt-i-seg-sjøl-ting kan man skrive om klokka to om natta når man ikke får sove. Nei, jeg for heller være overflatisk i dag, og fortsette å hjelpe stakkars menneskene som ikke har fått avisen sin. 

Ciao!

(Håper anonym leser ble litt fornøyd…)

Diskusjon

Se hva alle de andre sier.

  • Natalia 22. juni 2010 klokka 11:21 #1

    Mmmh, du er heldi, Helene=] Kos deg massemassemasse=D Det fortjener du, forresten..=]

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.