Skriv

Jubileum og mye annet rart.


Da er jeg tilbake fra fire uker med herlig sommerferie. (: Resten av tida i Flekkefjord var fin, bortsett fra at både jeg og Rebecca blei sjuke. Var litt koselig også da, å ligge på sofaen og se på film og snufse sammen. Det blei mye film, «Horton redder en hvem» og «Dirty Dancing» sammen med Ida og Tanja på filmkvelden vår, også har vi sett «Singin’ in the rain», «Mary Poppins» og «Trollmannen fra Oz». Gode gamle klassikere. Vi blei heldigvis ganske friske til onsdagen begge to, og da reiste vi til Drottningborg og Sommerfesten. Det er like deilig å komme dit hvert år, det er liksom litt fristedet mitt det, samtidig som jeg føler meg så utrolig hjemme med menneskene der. Metodister er ganske herlige mennesker. (: Det var første året i år at jeg ikke var på noen form for leir, men kun bodde i telt med vennene mine. Det var digg, men neste år tror jeg at jeg vil prøve å komme meg på flere seminarer og bibeltimer. Mye seine kvelder med gjengen, mye tull og surring rundt, og noen seriøse samtaler også. Jeg digger vennene mine, og jeg tror jeg tar litt tilbake det jeg har tenkt før, at vi sklir fra hverandre. Jeg tror at gjengen vår har et vennskap som kan bestå det meste. (: Vi hadde det litt ekstra morro siste natta, da var vi med på nattmanøver for Tenleiren, vi var spøkelsesmannskap hele gjengen^^ Se bloggen til Marie for et bilde av spøkelsene (; (http://sandkaker.blondie.no/)

Overskriften inneholder jubileum, og det er fordi det faktisk er det i år. Det er ti år siden jeg var på Sommerfesten for første gang, for eksempel. Også er det ti år siden jeg flytta til Flekkefjord og møtte mange av de menneskene som har påvirka meg til å bli den jeg er i dag. Ja. Hum. Da hadde vi snakka om jubileum også. Jeg blir jo atten i år, og det er jo ikke akkurat jubileum, men et stort tall er det jo. Den skal feires sammen med Rebecca og Sigurd i Halloween-helga, tipper det blir kos^^

Ting er, per i dag, litt diffuse. Kan hende det er slik fordi jeg ikke har sovet så mye i det siste. Det var ikke særlig fristende å gå på jobb i dag, men det er så utrolig stille, så det går bra. Har ikke noe i mot å få penger for å sitte på facebook og skrive blogg. (: Vel, det var diffuse ting jeg sa. Ting som jeg vanligvis ville klikka i vinkel for, de.. sukker jeg litt oppgitt over, snur meg vekk fra og tenker «Seriøst. Vel, for all del.». Jeg vet ikke om det betyr at jeg holder på å bli voksen eller hva. Eller at jeg bare er enda mer ferdig med ting enn før. Humhum.

De neste tre ukene skal jeg jobbejobbejobbe, men heldigvis bare en lørdag(: Kos å ha helgene fri til å slappe av. Jeg skal bo to uker hos Vigdis-Merete og Trond, og det blir nok bra, men jeg savner mamma og pappa litt. De reiser til Nord-Norge på tirsdag (ville egentlig være med jeg, men jeg må jobbe), og blir borte to uker. Er ikke vant til å være borte fra foreldra mine fem uker i strekk jeg, men det er vel en tilvenningssak.

Tja.. dette  ble i grunn et utrolig slapt blogginnlegg. Men face it, jeg er slapp i dag. Hah.

No comments yet.

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.