Skriv

I <3 music


I går var jeg på JailHouse Rock i Hønefoss. Jeg har egentlig aldri vært så kjempegira på å få med meg arrangementet, mye fordi jeg syns det er litt dyrt.. Men så hadde det seg sånn at det var generalprøve i går som var gratis, og niesa til Trond og Vigdis-Merete var på besøk og hun er kjæreste med gitaristen i bandet som spiller, og hun lurte på om vi ikke ville bli med ned til byen en tur? Tja, hvorfor ikke tenkte vi, vi har vel egentlig ikke så mye annet fornuftig å bruke kvelden på. Det var utrolig bra! 😀 Fantastisk dyktige sangere og musikere. Fikk gåsehud ganske mange ganger for å si det sånn. Så da vet man hva man skal sette av en kveld til neste sommer…

På fredag stikker jeg til Oslo for å høre en av mine største favoritter innen musikk: Melody Gardot! Det blir konge! Skal gå med Magnus, og kaaanskje noen fler. Blir i hvert fall over i Oslo til lørdag, så får vi se hva som skjer. (:

http://www.starpulse.com/Music/Gardot,_Melody/gallery/Melody-Gardot-u07/

Jobb er fortsatt siiinnsykt kjedelig, for det kommer nesten ingen mailer eller telefoner.. Vi har fått beskjed om å ringe stoppa abonnementer for å spørre om de kan tenke seg å starte opp igjen, men det er jo også kjedelig… Bah. Jaja. Penger er penger, sa materialisten og sleika seg om munnen. Pffff.

No comments yet.

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.